IMG_7014.jpg

Olen siinä suhteessa harmittavassa tilanteessa, että neidin vaatekaappi pullistelee tällä hetkellä mekkoja ja uusille ei varsinaisesti ole tarvetta. No onneksi niin, koska tiukka budjettikaan ei kyllä antaisi kauheasti periksi kangasshoppailuille. Tälle kankaalle kuitenkin oli pakko antaa periksi. Kesällä tilasin Verson puodista ihanaa Maija-kangasta "neiti-kohta-neljä-vee" siunauksella sinisessä värissä. Suunnitelmissa oli neidille uusi kerhomekko ja sellainen siitä sitten muotoutui.

IMG_7011.jpg

Pitkät hihat ja rypytetty helma olivat minun toivelistalla ja taskut neidin omalla. Muokkasin Noshin liivimekosta pitkähihaisen version ja yllättävän hyvä tästä tuli. Kokona on 116 cm ja tässä on kyllä aika reippaasti kasvunvaraa ja hyvä niin! Ihanaa kangasta jaksaa katsella pitkään. :)

IMG_7026.jpg

Neiti on itsekin tyytyväinen mekkoonsa. Eipä vähän pidempi helma hidasta laisinkaan tätä tanssijaa. Sitä jatkuvasti jaksaa ihmetellä, että miten nuo lapset oppivat uusia asioita niin nopeasti ja miten niistä kasvaa niin taitavia. Meillä kaikenlainen kiipeily, tanssiminen, jumppa ja temppuilu on nykyään ihan pop! Ja kamerankin edessä jopa poseerataan ihan mielellään.. 

IMG_7028.jpg