IMG_7202.jpg

Viime viikonloppu oli yhtä juhlaa, kun meillä juhlittiin rakkaan Hippulan synttäreitä. Olin ihan varma, että neiti toivoisi synttäreiden teemaksi barbieta, my little ponya tai prinsessoja, niinpä yllätys olikin suuri, kun neiti toivoi Anniina Balleriina-kakkua. 

IMG_7204.jpg

Kerrankin mopo pysyi käsissä niin tarjoilujen, kuin koristeidenkin suhteen. Viritimme koristevalonauhan olohuoneen kattoon ja pelkästään valot loivat ihanan tunnelman meidän kotiin. Valitsin kuluneelta vuodelta liudan kuvia neidistä ja PicMonkeyn avulla muokkasin kuvista polaroidtyyppisiä kuvia ja lopulta tilasin kuvat Ifolorilta. Netistä tulostin muutaman Anniina Balleriina värityskuvan ja liimasin ne tikun päähän ja tökkäsin tuoreiden kukkien sekaan. Kaveriksi leikkasin hopeapahvista vielä numerot.

IMG_7240_2.jpg

IMG_7225.jpg

IMG_7181.jpg

Lauantaina juhlittiin ystäväperheiden kesken ja tarjolle Hilda toivoin kakun sijaan munkkeja. Lisäksi oli dippikasviksia, keksejä ja sipsejä. Hyvin tekivät munkit kauppansa. Sunnuntaina sitten oli sukulaisten vuoro ja tarjolla oli ruisnappeja savuporotäytteellä sekä valkosipuli-basilikapitsaa, täytekakkua ja kuppikakkuja. Tarjoiluja oli meidän porukalle juuri sopivasti! Kerrankin!

IMG_7274.jpg

IMG_7275.jpg

IMG_7279.jpg

IMG_7280.jpg

Juhlat olivat onnistuneet ja taas kerran mietin, kuinka onnellisia olemme, kun ympärillämme on niin paljon ihania ja välittäviä ihmisiä! <3