IMG_7796.jpg

Vietin joulun välipäivät lomaa ja se tuli tarpeeseen. Ensimmäinen kunnon loma sitten viime tammikuun, jolloin palasin 1,5 vuoden äitiys- ja hoitovapaalta töhin. Reilun viikon aikana ompelukonekin ehti hommiin ja muutamana iltapäivänä pystyin ompelemaan jopa lasten leikkiessä vieressä. 

IMG_7797.jpg

Neiti on jossain välissä ehtinyt taas hujahtaa pituutta, joka näkyy varsinkin hihojen lyhyytenä ja mekkojen helmat ovat nousseet kummasti ylöspäin. Nyt onkin saanut siirtyä ompelemaan kokoa 116 cm. Huhhuijaa! Ensimmäinen valmistunut mekko on Verson puodin Prinsessaa hopean-turkoosissa värissä. Ja kaavana tutun turvallinen Fly catcher. Olen niin tykästynyt tähän mekkoon ja tämän pitkäikäisyys on minun mielestä ihan paras juttu. Ensin menee mekkona ja sen jälkeen vielä tunikana. Tämän kanssa neiti pääsi juhlistamaan uutta vuotta.

IMG_7794.jpg

Itselleni tilasin samalla vihreää Paratiisin puutarhaa ja lopusta kankaasta valmistui talven Ottobrestä liehuvahelmainen paita. Vähän jouduin säätämään kankaan riittävyyden kanssa ja takahelmaan piti tehdä ylimääräinen sauma, mutta se ei paljon menoa haittaa. Neiti on tähän ollut todella tyytyväinen. Ja ylläolevassa kuvassa näkyy jo viime postauksessa esitelty nuken peplum-paita.

IMG_7799.jpg