IMG_7781_2.jpg

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi päivittää neidin vauvan vaatekaappia ja samalla saisi hyötykäyttöön kaikki ihanat kankaanloput, joista ei enää omille lapsille saa vaatteita. Kaavat ovat kuitenkin jäänyt uupumaan, joten homma on jäänyt vain ajatuksen tasolle. Sitten kuin tilauksesta pariin suosikkiblogiini ilmestyi ilmaisia kaavoja näihin ihanuuksiin. Tämän postauksen kaikki kaavat ovat Dobermamin-blogista.

Neiti oli otettu saadessaan vauvalle samistelusetin. Eli piakkoin blogiin tulossa samaisesta vihreästä paratiisin puutarhasta enemmänkin mekkoja tämän perheen tytöille. Ja tuosta pinkistä kankaasta löytyy neidiltäkin leggarit. 

IMG_7785.jpg

Tämän jumpsuitin kaavan nähdessäni se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Vähän harmittaa ettei nuo omat naperot ole enää jumpsuitti-iässä. Onneksi voi sitten ainakin nukelle vielä ommella. Ohjeesta löytyy versio myös vinovetskarille, mutta tämä suora vetoketju oli jo ihan riittävä haaste meikäläiselle. Kankaana ihana Paratiisi-Maija joustocollege, josta olen tehnyt itselleni hupparimekon. Siitäkin pitäisi muistaa napata kuva blogiin.

IMG_7787_2.jpg

Vauva on potenut myös akuuttia sukkapulaa. Onneksi kummitäti, eli isosiskoni, toimi pelastavana enkelinä ja kutoi pikatoimituksena neidille villasukat. Kyllä lapsi osaa pienestä tulla onnelliseksi. Nyt olisi vielä kankaita odottamassa, kunhan tähän viikonloppuun osunut kakkusuma helpottaa niin pääsisi ompelemaan lisää vaatteita. :)

IMG_7790.jpg