IMG_7835.jpg

Ystäväni sai joulun jälkeen vauvan ja vasta reilu viikko sitten päästiin nuuhkimaan vauvan tuoksua kaiken sairastelun jälkeen. Käsityöihmisenä ystäväni arvostaa itsetehtyjä lahjoja, joten aloitin jo hyvissä ajoin ompelemisen, mutta miten ihmeessä se aina menee niin, että kiinnittelin tuskissani bodyn neppareita edellisenä iltana. 

IMG_7821.jpg

Lahjasta paljastui bodyt ihanasta Onni-kankaasta koossa 62 cm ja Viljamin puodin pandakankaasta koossa 68 cm. Kummatkin Ottobren Kisuliini-kaavalla, mutta pandabodyyn muokkasin nepparilistan toiseen raglansaumaan. Lisäksi ompelin leggarit koossa 62 cm ruusunpuna-kaavalla.

IMG_7831.jpg

IMG_7833.jpg

Lisäksi ompelin vauvalle rapistelulelun tuosta ihanasta koirakankaasta. Ompelin kyseisestä kankaasta neidin pinnikseen reunasuojuksen kyseisestä kankaasta neljä vuotta sitten ja edelleen tämä kangas on yhtä ihanaa. Kankaiden välissä on paistopussi ja hyvin lelu rapisi muksujen sitä testaillessa.

IMG_7842.jpg

Tuoreelle isoveljelle tein oman isovelipöllön. Tämänkin olin tehnyt paria riviä vaille valmiiksi jo joskus viime kesänä, mutta niin vain oli viimeistely jäänyt tekemättä. Ohje pöllöön löytyy Prinsessajuttu-blogista.

Ja arvaatte varmaan, vauva oli tietenkin ihana, söpö ja niin pieni. <3 Pojukin kävi pariin otteeseen niin varovasti silittelemässä vauvan pehmoisia hiuksia.