Monen vuoden tauon jälkeen kerättiin taas opiskeluporukka yhteen ja siinä illan mittaan todettiin, että aika paljon on ehtinyt reippaassa viidessä vuodessa tapahtua. Lapsia on syntynyt tiuhaan tahtia. Osa on opiskellut uusia ammatteja, osa palannut takaisin vanhaan. On tullut eroja ja löydetty uusia kumppaneita. On ostettu asuntoja, taloja ja vaikka mitä. Mutta ihmiset näyttivät edelleen samoilta ja juttua riitti.

IMG_8128.jpg

Vietettiin iltaa minun työpaikan mökillä ja sovittiin, että tällä kertaa minä hoidin kaupassa käynnin ja ruoan laiton. Tarjolla oli halloumi-melonisalaattia, parmankinkkusalaattia sekä tacosalaattia. Salaateista ei valitettavasti ole kuvia. Lisäksi leivottiin muksujen kanssa patonkia ja focaccia. Salaattipöydässä oli lisäksi tarjolla näitä herkullisia pestofetahyrriä sekä yllättäen meidän muksujen suosikeiksi nousseita pepperonikierteitä.

IMG_8131.jpg

Jälkkärinä oli melkoiseksi kestosuosikiksi nousseita minttusuklaakuppikakkuja. Ah, nämä olivat hyviä ja hyvin tuntuivat maistuvan muillekin. Ensi keväänä tuleekin sitten 10 vuotta meidän valmistumisesta ja luvassa olisi uudet pippalot. Silloin ehkä minä vetäydyn kokkailuvastuusta ja keskityn nautiskelemaan vähän eri tavalla.