IMG_8403_2.jpg

Tein viime kesänä pikkuveljelle onni-hupparin ja sehän on isosiskoa kismittänyt siitä asti. Turun käsityömessuilla pyörittelin Verson puodin ständillä pariakin eriväristä paratiisicollegea kädessä ja olin jo päätymässä persikan väriseen kankaaseen, mutta siskoni ylipuhui kuitenkin valitsemaan tämän vaaleanpunaisen. Visio oli heti selkeä - neidille huppari. Kaavan metsästys sitten olikin kinkkisempää. Mieleistä ei löytynyt ja lopulta päädyin klikkaamaan Jujunan hupparikaavat ostoskoriin ja suoralla vetoketjulla varustettu huppari koossa 116 cm lähti toteutukseen. 

IMG_8400.jpg

Kangas oli ihan mielettömän ihanaa ommella. Ei valunut paininjalan alta pois ja konekin surisi onnellisena tätä työstäessään. Jujunan kaava on simppeli, vaikka vähän aikaa tavasinkin taskujen ompeluohjetta, mutta hyvinhän tuokin onnistui. 

IMG_8409.jpg

Vetoketjujen ompelu ei todellakaan ole mun juttu, mutta tällä kertaa siitäkin selvittiin kiitettävin arvosanoin. Hupussa on vuorena pilkullinen trikookangas. Niskasauma vaatii vielä huolittelua tai sitten jopa purkamista ja uudelleen ompelua, jotta saan sauman huoliteltua piiloon, mutta onnellisena tästä ihanasta hupparista, halusin äkkiä napata muutaman kuvan blogiin. 

IMG_8412_2.jpg

Huppari on melko pitkä, mutta onpahan sitten kasvuvaraa, mutta missä tätä raaskii käyttää. Minun tuurilla tässä on ensimmäisen käyttökerran jälkeen reikä tai tahra, joka ei irtoa pesussa.. :/

IMG_8418.jpg