IMG_9879.jpg

Kaksi pitkää kuukautta hujahti ohi. Energia ja aika ei tänne blogiin ole riittänyt. Meillä syksy on ollut sairastelujen täyttämä ja työt ovat vieneet osan energiasta. Mutta jotain esiteltävää minulla on näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi.

Neiti on koko syksyn pukeutunut tyllipuolimekkoon ja kaikki muut vaatteet ovat olleet ihan blääh. Jotenkin tytön asenne on syönyt omaa ompeluintoakin, mutta lopultakin otin itseäni sarvista kiinni ja lähdin leikkaamaan tätä Verson puodin kangasta. Yläosa Paapiin kaavakirjasta Myyry-kaavalla koossa 110cm ja alaosa puolikellohelma. Mekosta tuli täydellinen ja neitikin kelpuutti mekon käyttöönsä. Tyllimekotkin ovat saaneet ansaitun parin päivän levon.

IMG_9877_2.jpg

Tätä voisi sanoa työvoitoksi! Taidan ommella toisen samanlaisen vauhdin ollessa päällä.

IMG_9892.jpg

Poju ei onneksi VIELÄ renklaa vaatteitaan ja äidinkin tekemät kelpaavat ilman pulinoita. Verson Hui hai kuha ui-kankaasta sain ommeltua sekä paidan, että housut. Paita on ommeltu samaisella Myyry kaavalla, koossa 110cm ja housut röyhelötaskuhousujen kaavalla, joka löytyy täältä.

IMG_9886.jpg

Yhdessä vaatteet näyttävät erehdyttävästi yöpuvulta, mutta nämä on tarkoitettu käytettäväksi erikseen. Tälläisissä tunnelmissa me jäämme odottelemaan illan ilotulituksia ja sädetikkujen polttomaratonia.

Onnellista uutta vuotta teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle!