IMG_9974.jpg

Minä syytän tätä salakavalasti hiipivää kevät fiilistä tästä ihmeellisestä hairahduksestani tähän jumalaisen kauniiseen seiska veikkaan. Vanha roosa tai miksi tätä lankaa kutsuisi oli niin vastustamatonta, että se oli pakka tuoda kaupasta kotiin. Mallin valinta Niina Laitisen mallivalikoimasta oli helppo ja sukatkin valmistuivat yhdessä hujauksessa. Mallineuleen oppi hetkessä ulkoa ja tikuttelu sujui koulutuksessakin vaivattomasti.

IMG_9973.jpg

Nämä jalassa olen hipsinyt tämän illan ja taidanpa napata ne huomenna töihinkin jalkoja lämmittämään. Nämä ovat IHANAT ja lähes täydelliset! Ehkä normikäyttöön aavistuksen liian paksut omaan makuun, mutta näillä pakkasilla aivan täydelliset.

IMG_9976.jpg

Mieskin toivoi uusia villasukkia. Nämä ovatkin sitten mallia perusjämälankaraitasukkaa kasvivärjätystä nallesta lyhyellä varrella ja sovitettuna miehen siroon 45 monoon. Hauskaa sekaraitaa oman mielen mukaan ja sain sujuvasti tuhottua kolme pientä kerällistä lankaa ja miehen onnelliseksi uusilla sukilla.

IMG_9976.jpg

Vielä tekisi mieli yhdet sukat kutoa itselle vähän ohuemmasta langasta tai lapsille pöllölapasia, mutta mistähän sitä alottaisia..