Lomailin pääsiäisen jälkeen lasten kanssa viikon verran ja pitkästä aikaa löysin itselleni aikaa ommella. Jostain kumman syystä lasten vaatekaapit kaipaisivat siivoamista ja pienten vaatteiden pois heittämistä. Tällä kertaa valmistuikin ihan perusvaatetta. 

IMG_20180331_160254.jpg

Ihanat kuosit eivät tarvitse kaverikseen sen ihmeellisempää kikkailua, antaa kuosin puhua puolestaan. Ostin kummatkin ihanuudet Turun käsityömessuilta. Yläpuolella oleva tikkarikangas on Verson puodilta ja ostoslistalla, jos kagasta vaan olisi messuilla ollut myynnissä ja olihan sitä. Kankaasta syntyi neidille peruspaitaa koossa 122 cm.

IMG_20180331_160322.jpg

Tänä talvena ollaan ihmetelty lasten kanssa erilaisia eläinten jälkiä omalla pihalla. Rusakot ja peurat ovat tuttuja vierailijoita, samoin kuin ketut. Vähän erikoisempi vieras on ollut ilves. Kun näin tämän kankaan Paapiin osastolla, en voinut olla nappaamatta sitä mukaani. Ihanan raikkaan värityksensä ja suloisten kissojen lisäksi, kankaassa oli sitä jotain, mikä vain iski. Ihana, ihana kangas! Kankaasta syntyi yksi pojun lempparipaidoista.