IMG_20180513_121801.jpg

Äitienpäivästä on ehtinyt kulua jo tovi, mutta oman arjen ollessa niin hektsitä, ei tunnu löytyvän aikaa istua koneelle. Ja viimeisen parin viikon aikana kaikki liikenevä aika on vietetty ulkona ja pihalla. Halusin esitellä täällä blogissa omalle äidilleni tekemän äitienpäivälahjan. Ompelin hänelle puikkopussin ja ostin pussiin kaksi settiä lyhyitä sukkapuikkoja. Kaunis, harmaa puuvillakangas on ostettu Tampereen käsityömessuilta. Olen jo monta vuotta sitten ommellut vastaavan puikkopussin itselleni ja todennut todella toimivaksi.

IMG_20180513_121652.jpg

Äitienpäivän viettoon ei meillä ole mitään traditioita. Aamulla sain lasten tekemät kortit sänkyyn ja mies oli ostanut imurin pölypusseja ja puutarhasakset äitienpäivälahjaksi. Iltapäivällä mentiin vanhempieni luokse, jossa grillasimme perheen kesken ja herkuttelimme tekemälläni pavlovalla.

IMG_20180513_121347.jpg

Marenkipohjat onnistuivat tällä kertaa poikkeuksellisen hyvin. Pohjien välissä mascarponevaahtoa ja inkiväärillä maustettua mansikkahilloa, tuoreita marjoja ja päällä oli vielä passionhedelmää. Kakku oli todella herkkua ja tuoreista marjoista tuli huumaava kesän tuoksu!