Huhuu..onko siellä ruudun toisella puolella vielä joku? Järkytyin, kun huomasin, että edellinen postaus on viime elokuulta. Siis ELOKUULTA!?! Mihin hävisi neljä kuukautta? No okei, minun läppäri hajosi lopullisesti lokakuussa ja syksy on ollut töiden suhteen melkoisen raskas ja kotona arjen pyöritys on vienyt mehut aika tehokkaasti. Yleensä uni on tullut lasten kanssa yhtä aikaa ja en ole paljoa jaksanut käsitöitä tehdä. Selityksiä, selityksiä, mutta jostain on ollut pakko luopua ja se jokin on näköjään ollut blogi. Jospa taas lisääntyvä valo toisi energiaa ja saan blogin paremmin haltuun. Intoa päivittämiseen kyllä edelleen löytyy. Postailen seuraavaksi muutamia nostoja loppuvuoden valmistuineista töistä ja toki uusistakin. Toivottavasti, joku vielä löytyy lukemaan höpinöitäni.

IMG_20181019_173827.jpg

Cocoon dress-kaavalla valmistui neitokaiselle toinenkin mekko alkusyksystä. Tällä kertaa tein neidin pyynnöstä mekkoon täyspitkät hihat. Kankaana Ainola Keijut-trikoo ja musta-valkoinen pallotrikoo on tilattu aikoja sitten jostain verkkokaupasta. 

IMG_20181019_173521.jpg

Cocoon dress on täydellinen vaate eskarilaiselle, joka tykkää käyttää mekkoja. Tunika menee täydellisesti leggareiden kanssa ja sen päälle on helppo pukea ulkovaatteet. Tykkään! Tähän lisäsin vielä taskut, koska neiti rakastaa taskuja, joihin jemmata omia pikkutavaroita. Hmm..pitäisikin varmaan vielä yksi pitkähihainen versio ommella tälle talvelle, ehkä yksivärisestä kankaasta, joka sopisi kaikkien ihanien kuvioleggareiden kaveriksi.