Olen tämän syksyn ja talven aikana kutonut enemmän villasukkia kuin vuosiin. Poju katsoi aikansa touhua ja ensin esitti vienon toiveen omista villasukista ja jossain vaiheessa ääni alkoi olla jo aika paljon vaativampi, joten olihan se laatikoita kaiveltava. Pojulla oli tarkat mielipiteet myös sukkien värityksestä: sinistä, valkoista, mustaa ja ruskeaa. Onneksi kaikkia lankoja löytyi varastosta. 

IMG_20190127_141752.jpg

Bongasin tällä Novitan mallilla tehdyt sukat Instagrammista, tosin silloin en tiennyt, mistä ohjeen oli peräisin, mutta löytyihin ohjekin sattumalta. Vähän aikaa poju nikotteli raidoitusta, mutta pääsimme neuvottelun kautta yhteisymmärrykseen. Hän osaa olla päättäväinen niin halutessaan.

IMG_20190127_141745.jpg

Sukat valmistuivat sopivasti tänään aamulla, kun lämpömittari näytti -18 astetta täällä meilläkin. Iltapäivällä uskallettiin työntää nenämme ulos ja kuvasin sukat ihanassa auringonpaisteessa. Talvi kyllä antaa meille parastaan. Ollaan lasten kanssa luisteltu, hiihdetty ja laskettu pulkalla sydämemme kyllyydestä. Lapset ovat jo pari kertaa olleet hiihtokoulussakin ja Hipsu osallistui tällä viikolla elämänsä ensimmäisiin hiihtokisoihin. Toivottavasti hyvistä keleistä saadaan nauttia vielä monta viikkoa!