Huh, kuukausi on taas hujahtanut ohitse ilman päivityksiä. Elämä on kääntynyt päälaelleen, mies vietti kolme viikkoa kesälomaa ja raksalla on riittänyt hulinaa. Siihen päälle kaksi vilkasta tenavaa, kesätauon jälkeen käynnistyneet harrastukset ja pari muuta pientä projektia. Energiaa ei illalla lasten nukahdettua enää blogille ole ollut. 

Nyt kuitenkin päivittelen parit viime aikoina valmistuneet kakut ja muuta pientä.. Sain viime viikon sunnuntaiksi kakkutilauksen, johon sain melko vapaat kädet toteutuksen suhteen. Kakun tilaaja toivoi, että kakku ei olisi liian prinsessamainen tai vaaleanpunainen tai keltainen. Täytteeksi toivottiin jotain marjaisaa. 

IMG_1212.jpg

Pohja on perinteinen vaalea kakkupohja, jonka kostutin vaniljamaidolla. Välissä on paseerattua vadelmaa, vadelmamoussea ja kokonaisia vadelmia. Kakku on toiveiden mukaan kuorrutettu sokerimassalla ja koristeeksi tein sokerimassasta eri kokoisia nappeja. Lopputulos on minun mielestä aika hauska. Tilaaja toivoi lisäksi kakun päälle synttärisankarin nimen ja askartelin kakun päälle viirin, jossa oli pikkuneidin nimi. 

IMG_1222.jpg

Kiva päästä välillä kokeilemaan jotain erilaista ja harjoittelemaan tuota sokerimassan käyttöä. Toivottavasti kakku oli saajalleen mieleinen!