Onpa blogissani käynyt monta ihmistä ensimmäisen parin päivän aikana. Kiitos Katiijalle ja Katjalle mukavista tervetuliaiskommenteista!

Eilen täällä satoi koko illan kaatamalla vettä. Oli pakko tarttua muutamaan viimeistelyä vaille olleeseen työhön. Aiemmin valmistunut villatakki sai lopultakin kiinnitysnarut. Malli on Novitan kevään 2007 numerosta ja lankana novitan Tennesee. On muuten harvinaisen 
ärsyttävä lanka kutoa.Ei meinaa saada millään tasaista jälkeä. Villatakki sopii kuitenkin yllättävän hyvin ja tuntuu mukavalta päällä. (kuva ei anna ihan todellista kuvaa miltä takki oikeasti näyttää..)

626559.jpg

Aiemmin jo valmistui kesäkassi, jonka ohje on Novitan kevät numerossa. Lankana tässä on Cocos. Kassi odottaa vielä vuorta, kunhan saisi jostain vaan ompelukoneen lainaksi. Olen tosi tyytväinen kassiin, mutta voi sitä purkamista ja lankojen päättelyä. En tajua miten yksien kukkien virkkaus voi olla niin vaikeaa..

626560.jpg

Muutama päivä sitten valmistui myös jämälangoista tehdyt Aili-lapaset, joiden ohje löytyy Ullasta nro 03/05. Olin yllättynyt kuinka helpot Ailit oli tehdä. Ymmärrän nyt kuinka niihin voi jäädä koukkuun. Lapaset kuitenkin karkasivat jo uuteen kotiin ennenkuin ehdin ottaa niistä kuvia. Jospa viikonlopun aikana saisi myös valmiiksi muita keskeneräisiä töitä. Puikoilla on tällä hetkellä kummitytön kesämekko ja vauvan nuttu. Lisää niistä sitten myöhemmin. Nyt työt kutsuu tekijäänsä.