675866.jpg

Tässä on lankalaatikkoni (lankoja löytyy myös muista laatikoista, mutta ei välitetä niistä..). Se näyttää pieneltä, mutta on täynnä lankaa. Löytyy woolia, samosta, isoveljeä, hawaia ym. ym. Kaikki enemmän tai vähemmän jämälankoja, mutta kaikille tarkka suunnitelma mitä niistä tulee. Tavoitteena on, että tämä laatikko on joskus tyhjä.

675867.jpg

Tämä mytty on ensimmäinen mission inpossible työni. Hieman vielä keskeneräinen lapsen slipoveri. Lankana on riemun kirjavat woolin loput. Vähän resoria ja se on valmis. Toinen hyshys työ on kuitenkin vienyt miltei kaiken mielenkiintoni eivätkä resorit valmistu. Siskolla on synttärit tulossa ja lahjaa pukkaa. Miten on mahdollista, että toinen saa viattomasta värikyselystä urkittua selville mitä suunnittelen? Mutta enpäs kerrokaan millainen kassi on tulossa..

Edellisessä postauksessa vihjaisin, mitä täällä on keitelty. Seuraan monien muiden esimerkkiä ja olen kokeillut lankojen kasvivärjäystä. Siihen todella jää koukkuun. Viime viikolla padassa porisi lupiini ja nokkoskeitto. Tässä värjäystuloksia.

675864.jpg

Vasemman puoleinen on värjätty nokkosella. Ei kauheesti tullut valkoiseen lankaan väriä. Oikean puoleinen lupiinia. Olen aika tyytyväinen tähän lankaan. Juhannuksena olisi tarkoitus värjäillä lisää. 
Olen töistä kerännyt kaikki heviosaston sipulinkuoret, niin keltasipulin kuin punasipulinkin.
Lisäksi olisi tarkoitus hakea suopursuja 
ja kokeilla mitä raparperista syntyy. Lisää värjäystuloksia juhannuksen 
jälkeen.

Ystäväpariskunta sai odotetun lapsen viime yönä. Täällä päässä oli toivomuksena, että uusi tulokas olisi tyttö, jotta aiemmin esittelemälleni oranssille nutulle olisi tullut käyttöä. Yllätys, yllätys tulokas olikin poika. Täytyy huomenna ennen töihin menoa käydä Anttilassa, siellä oli Olivia tarjouksessa. Tarvitsee keksiä jotain kivaa juhannuksen aikana, että on jotain vietävää kun mennään ihmettelemään vauvelia!

OIKEIN HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!