..näitä on ollut ilmassa viimeisen parin päivän aikana. Päänsärky ilmaantuu harvoin, mutta saattaa viipyä vieraana viikonkin ajan. Toivottavasti se kuitenkin lähtisi buranan kanssa jo huomiseksi pois. Huomenna pitäisi lähteä juhlimaan anopin miesystävän synttäreitä. Päänsärystä ja sateesta huolimatta (tai sateesta johtuen) olen saanut jotain valmiiksi.

699111.jpg

Aiemmin esittelemäni raidallinen mytty on saanut resorit kädenteihin ja napit olalle. Vielä jäi jämä-Wooleja. Syntyisiköhän niistä toinen slipari vähän pienemmälle käyttäjälle. Tämä slipari on kokoa 80-86 cm ja reilun kokoinen. Ohje on kevään 2006 Novitasta.

699110.jpg

Viimeksi esittelin ystäväperheen vauvalle tekemäni vihreän pienen kietaisupaidan. Nyt tämä paita sai kaverikseen pienet töppöset niin ei vauvan varpaiden tarvitse palella. Ohje on samaisesta kirjasta Neuleita kullannupulle. Ensimmäiset kuvat vauvasta on nähty, pienellä pojalla on paljon tummaa tukkaa. Taitaa tulla melkoinen hurmuri!

699115.jpg

Tässä lisäksi kuvia juhannuksen keitoksistani. Langat vasemmalta oikealle: reunimmaisena raparperi, juolukka, keltasipuli, kaksi lupiinia, nokkonen ja suopursu. Langat tilasin Kauhavan Kangasaitasta ja täytyy kehua nopeaa ja hyvää palvelua. Langat toimitettiin perille seuraavana päivänä ja itse olen ainakin tyytyväinen langan laatuun. Lanka oli vielä erikseen tarkoitettu kasvivärjäykseen. Tarkoituksena olisi vielä kokeilla minkä väristä lankaa syntyy kävyistä, koivun lehdistä ja ainakin kanervasta. Onko jollakulla tietoa, tuleeko eri väristä lankaa jos käyttää kanervasta koko varvun tai pelkät kukat?

Taidan kaivaa omat toppilangat esille ja aloittaa pitkästä aikaa jotain kivaa itsellekin. Hauskaa viikonloppua!