Olen ollut viimepäivinä todella ahkera, töitä on valmistunut oikein urakalla. Ensiksi kuitenkin täytyy tunnustaa, että haksahdin tässä yksi päivä. Tein perjantaina onnettoman ostosreissun keskustaan. Piti käydä vaan Eurokankaassa, mutta satuin kävelemään lankakaupan ohi, jossa oli lankahyllyjen siivousale. Päätin, että käyn siellä ainoastaan jos kyytimies on myöhässä..ja totta kai hänen piti olla myöhässä. Haksahdin euron pöydän kohdalla ja ostin IHANAN vihreää mohair/akryllilankaa 2 kerää.

658349.jpg

Lankaa vaatii itsensä tehtäväksi huiviksi. Ehkä anopille joululahjaksi.. Kaupasta lähtiessä tajusin ettei kaksi kerää VÄLTTÄMÄTTÄ riitä vai riittäisiköhän? Takaisin en kuitenkaan mennyt ja olin viikonlopun poissa enkä aleen enää ehtinyt. Harmittelin vaan tyhmyyttäni.

Tein myös mielestäni aika hyvän sopimuksen veljen avokin kanssa. Hänen piti kutoa kummitytölleen villahaalari pari vuotta sitten joululahjaksi. Hän ei kuitenkaan päässyt lahjetta pidemmälle. Nyt kummityttö on jo kasvanut, mutta haalari olisi ensi talvena omalle kummitytölleni sopiva. Joten lupasin kutoa haalarin loppuun ja veljeni avovaimo ompelee vetoketjun. Voisi sanoa loistavaksi vaihtokaupaksi (vihaan yli kaiken vetoketjun ompelua..)!!=)

658372.jpg

Sitten niitä lupaamiani valmiita töitä. Aikaismmin valmistunut oranssi vauvan nuttu ja myssy sai seurakseen villasukat ja lapaset on hieman kesken. Lankana on Novitan Wool ja malli omasta päästä.

658364.jpg

Kummitytön hellemekkoon sopiva hattu valmistui eilen. Hattua on yllättävän vaikea kuvata. Otto-nalle sai lopulta toimittaa mallinuken virkaa. Hattu vaikuttaa melko isolta, toivottavasti on sopiva kummitytölle.

658354.jpg

Neiti on viime aikoina ollut melko innostunut laukuista, joten aikani kuluksi tein vielä asuun sopivan pienen pussukan.

658516.jpg

Huomenna on luvassa vähän keittelyä ja jännitystä, mutta niistä lisää sitten myöhemmin. Hauskaa viikon jatkoa kaikille!