Tänään on varpajaiset. A (= avomieheni) lähtee juhlistamaan kaverin vauvaa ja vie mukanaan tämän.

716589.jpg

Pienen nutun ja tossut olen esitellyt jo aiemmin, mutta pieni nalle valmistui eilen. Aloitin sen torstai illalla kun odotin A:ta kotiin iltavuorosta. Ilta-auringosta johtuen kämpän lämpötila kohosi päälle kolmeenkymmeneen asteeseen, niin villalangan kutominen ei ehkä ollut se paras vaihtoehto. Jatkuvasti sai olla pesemässä käsiä ettei lanka olisi tarttunut niin pahasti kiinni. Palat kuitenkin valmistuivat parissa tunnissa ja kokoaminen ja täyttäminen jäivät seuraavaan päivään. Ohje löytyy samaisesta kirjasta kuin kietaisupaidankin eli Neuleita kullannupulle. Toivottavasti lahja kelpaa!

Sain viime vuonna siskolta synttärilahjaksi Novita-lehden. Lehti jatkuu kuulemma edelleen. Kiitos siskolle siitä (vaikka synttäreihin on vielä pari kuukautta aikaa)! Uusi Novita tuli eilen, enkä oikeen osaa sanoa oliko siinä jotain mitä voisin tehdä vai ei. Usein lehteä joutuu selaamaan monta kertaa ja pikkuhiljaa jokin malli alkaa miellyttää silmää. Mutta eiköhän sitä tekemistä riitä. Ja näin kesällä (vaikka ulkona on harmaata ja vettä sataa minä hetkenä tahansa) ei nuo syksy mallit vielä jaksa kiinnostaa.

Kesken on edelleen oma raitatoppi, joka ei vaan ota sujuakseen. Ehkä otan sen mukaan, kun ähden viikonlopun viettoon maalle. Jospa se muutaman kerroksen etenisi. Tänään on muuten tuo maaginen päivämäärä, kun moni suomalainen pariskunta sanoo toisillee Tahdon. Moni ystäväkin suuntaa tänään häihin.. Onnea siis kaikille tänään häitään viettäville!