Meinaa BagLadyn blogiarpajaisissa! Eilen postiluukusta kolahti kuumeisesti odotettu yllätys.

774475.jpg

Paketista ilmestyi tällainen ihastuttava kesäinen kassi. Kiitos! Tämä on aivan ihana. En ikinä voita mistään mitään ja en meinannut millään uskoa. että oikeasti voitin.

774476.jpg

Samaan syssyyn sain kuvattua aikaisemmassa postauksessa mainitsemani kesäkassin. Kangas siis oli Eurokankaasta. (En tiedä mikä tuota kuvaa oikein vaivaa, koneella katsottuna näyttää ihan normaalilta. Täällä blogissa koko kassi on ihan juovikas.) Vuorta en ole vieläkään saanut laitettua, mutta kai sitä sitten joskus. Oon vähän hidas noitten vuorien kanssa. Inhoan siis niitten laittamista.=) Malli on vanhasta laukusta peräisin. Tästä kyllä tykkään!

Jos äippä täällä sattuu tänään jostain syystä poikkeamaan niin silmät kiinni!

774471.jpg

774472.jpg

Tältä näyttää minun valmis ET-kassi. Purin kertalleen aikaansaannokseni, koska alkuperäisellä silmukkamäärällä kassi vaikutti valtavalta. Kaksi mallikertaa pois ja kassi on aika mukavan kokoinen. Lankana tässä on musta Novitan Tennesee ja mallina siis monissa blogeissa viimeaikoina esiintynyt ET-lehden kesäkassi. Tähän pienempään versioon olisi riittänyt varmaan kaksi kerää, mutta alkujaan mulla oli vajaa kerä, joka jäi siskon kesäkassista. Tämä vajaa kerä ei täyden kanssa riittänyt, joten taas jäi yksi vajaa kerä kierimään nurkkiin. Voi itku!

Piristeeksi mustaan kassiin tein vielä vaaleanpunaisen kukkasen. Kukan ohje löytyy täältä. Kukka on irrotettava, kiinniti sen taakse hakaneulan, joten kassin omistaja voi sen irrottaa, jollein kukka miellytä silmää. Tässä vielä parempi kuva itse kukasta.

774473.jpg

Paljon onnea äipälle!