Tänään juhlittiin siskoni synttäreitä herkutteluiden merkeissä. Sisko teki koko poppoolle hampurilaisia ja ihanan mansikkakakun. Kaikki tarjoilut olivat todella herkullisia, valitettavasti niistä vaan ei ole kuvaa. Lahjaksi sisko sai jo aiemmin mainitun kassin.

733788.jpg

Kassi on tehty novitan tennesee langasta ja ohje on Novitan 2007 kesänumerosta. Oli hauska kokeilla tuota ananasvirkkausta, oli helppo tehdä ja valmistui nopeasti. Mietin pitkään olisiko kassiin pitänyt pistää vuori, mutta jätin laittamatta. Tumman vuoren kanssa kuvio olisi tullut vielä huonommin näkyviin. Toivottavasti lahja oli mieluinen saajalleen. Väri ainakin piti olla mieleinen..=)

Tuhannen kävijän rajapyykkikin on ehtinyt ylittyä huomaamattani. Kiitos kaikille kävijöille ja varsinkin kommentin jättäneille. Luen kommenttejanne mielelläni ja käyn vastavierailulla blogeissanne.

Nyt jatkan makuuhuoneen järjestelyä. Hankimme lopultakin uuden sängyn. Kolme vuotta 120 senttisessä jenkkisängyssä tilanpuutteen ja kipeän selän kanssa riitti meille ja ostimme ihanan isooon 160 senttisen runkopatjan. Kyllä nyt uni maittaa..=)

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille!