Eikö se niin se sanonta mene. No mun kohdalla voisi sitten kai sanoa ettei fyssarilla ole lihakset vetreinä. Torstaina herätessä oli hartiaseudun lihakset jumissa ja pää ei tahtonut kääntyä puolelta toiselle. Siinä vaiheessa otin kaikki keinot käyttöön; hierontaa, sauvakävelyä, jumppaa. voltarengeeliä ja buranaa. Selvisin sen päivän töistä, mutta seuraavana päivänä oli pakko soittaa työpaikan lääkärille. Diagnoosina lihasepätasapaino ja lääkkeenä tulehduskipulääkettä ja jumppaa. Lisäksi kolme päivää sairaslomaa.

Nyt niska tuntuu melko hyvältä, totta kai lihakset on vielä vähäsen jumissa, mutta samanlaiset ne on jo pitkään ollut. Tuli pakollinen tauko käsitöiden tekemisestä, niin eikös se innostus taas löytynyt. Puikot ja langat huuteli ja maanitteli tarttumaan toimeen. Ihan vähän vaan virkkasin, että äidin kassi valmistuisi ajallaan (synttäreihin on vaan muutama päivä aikaa). Tässä kuva keskeneräisestä kassista, mallina siis ET:n kesäkassi ja lankana Novitan musta Tennesee.

758899.jpg

Koska en voinut puikkoihin koskea niin ompelukone hurisi tänään ahkerasti ja aikaisemmasta kesäkassista jääneestä kankaasta syntyi kiva ja näppärä olkalaukku. Siitä ei kuitenkaan ole kuvaa tähän hätään, kun en voinut sitten kuvata sitä silloin kun valoa olisi ollut saatavilla. Myöhemmin sitten ja siihen täytyy vielä laittaa vuori.

Kasseista puheen ollen. Eksyin eilen Hannaliinin blogiin ja sitä kautta näin tämän. Taitaa tulla ostosreissu kangaskauppaan, 
koska tämä kassi on pakko saada. Ja kun puhutaan ostoksista. Nämä hyppäsivät ostoskoriini lauantaina Prisman lankahyllystä.

758894.jpg

Yksi kerä valkoista Nallelankaa, josta piti tulla huivi itselleni, mutta olen valmis luovuttamaan kun en ohjetta tajua..Eilisen illan sen kanssa tappelin ja kun EI YMMÄRRÄ.. 4 kerää valkoista Novitan Palmaa joka menee kummitytön joululahjaan ja 4 kerää sinistä Woolia. Siitä piti tulla uudelle kummipojalle ristiäislahja, mutta en taida uskaltaa peittoa neuloa ettei niskan lihakset sano sopimustaan irti totaalisesti. Ehkä sitten joululahjaa..

Eilen oli pakko keksiä käsille muuta tekemistä, joten leivoin..

758901.jpg

Meinaa mokkapaloja. Ah, oli hyvää! Muutama palanen odottaa vielä syöjäänsä.

Näiden kuvien myötä hyvää yötä ja mukavaa viikon alkua!