10 000 raja rikkoutui viikko sitten. Tarkoitus oli järjestää kisaa tai arvontaa tämän kunniaksi, mutta se on tässä vaiheessa myöhäistä. Katsotaan sitten uudestaan, kun uusi mukava luku alkaa lähestyä tai muuten vaan tuntuu siltä.

1769514.jpg

Näillä kesähelteillä valmistui veljen pojalle huppari syksyksi. Kaikki paidat aina kutittaa ja ahdistaa, nyt yritin välttää kaikkia saumoja. Vartalo-osa on tehty pyörönä ja olkasaumat päätelty kolmen puikon tekniikalla. Jopa hihat kudoin pyörönä, ainoa sauma onkin hihojen kiinnityksessä. Ohje on Novitan muksunumerosta 2008. Lankana Novitan tennesee. Paita on kokoa 116-122 cm.Toivottavasti kelpaa, eikä aiheuta ahdistusta.

äiti tuossa viikonloppuna kyseli, mitä meinaan seuraavaksi tehdä, kun paita valmistuu. Se olikin hyvä kysymys. Mitään ei ole suunnitteilla, enkä oikeen tiedä mitä tästä alkaisin tekemään. Värjätyt langat tuolla odottelee pääsemistä puikoille ja uusimman Ullan sukkaohjeet houkuttelisi, mutta mutta.. mitään lankaa ei varmaankaan ole riittävästi yksiin sukkiin ja mihinkään Ullan ohjeisiin ei oikeen raidat sovi ja perussukan neulominen ei innosta. Nämä on näitä kutojan perusongelmia, lankaa olisi vaikka kuinka, mutta ei koskaan sopivaa..=)