Aikaisemmin esittelin jo veljen tytölle tekemäni kukkalapaset ja seuraavaksi vuorossa on isoveljen tilaamat koiralapaset, joiden piti olla vaalean siniset ja sitten niissä piti olla ruskea koira. Niinpä niin..aluksi hain netistä kirjoneulekuvaa koirasta, mutta ilman tuloksia. Sitten harkitsin huovasta leikkaamista, mutta ei. Ja koira sen olla piti.

Lankakin ehti jo loppua kesken (missä välissä siitä pikkupojasta kasvoi noin iso). Ja lankaa sitten metsästettiin kissojen ja KOIRIEN kanssa. Ostin jo ruskeaa lankaa, kun oikeaa ei vaan löytynyt. Lopulta puuttuva kerä löytyi Tampereelta ja sain lapaset tikuteltua loppuun. Sitten ne makasivatkin muutaman päivän piilossa, kun inspiraatio ei vain ottanut tullakseen. Ruskea kerä vaan pyöriskeli käsityöpussissa ja lopulta päätin ottaa lusikan kauniiseen käteen, vaikka tässä tapauksessa se olikin virkkuukoukku. 

Kai tuosta hyvällä tahdolla saa aikaiseksi koiran..=) Lankana lapasissa on Novitan Luxus cloud, jota meni vähän reilu kerä eskarilaisen lapasiin. Koiran kasvot virkattu ruskeasta luxus cloudista, silmät on askarteluhuopaa ja suu sekä nenä kirjottu mustalla langalla.  Katsotaan, mikä on saajan reaktio..kelpuuttaako vai ei!?!