Kaivelin tänään käsityöpussiani ja sieltä löytyi muutama valmistunut työ, jotka eivät ole tainneet vielä blogissa vilahtaa. Pussista löytyi muutamat vauvan villasukat ja vauvan myssy. Näitten piti lähteä serkun lapselle alkukesän viileinä aikoina, mutta jotenkin se vain jäi ja jäi. Nyt on tainnut tyttö kasvaa, mutta onneksi uusia tulokkaita on tulossa alkusyksystä.

 

Myssy on tehty tutulla Norweigian Sweet Baby Capin ohjeella, joka on esiintynyt tässäkin blogissa jo aikaisemmin. Lanka on itse värjättyä Nalle-lankaa. Lila on peräisin tuomen marjoista ja turkoosi lupiinista. Samoista langoista tein vielä pienet sukat. Toiset sukat ovat woolia, jota jäi kummitytön keväisestä asustesetistä.

Ostin itselleni viikko sitten uuden kameran. Kamera tietenkin tarvitsi myös suojuksen ja paremman puutteessa päätin tehdä sellaisen itse. Kankaat löytyivät omista varastoista ja kokeilun ja erehdyksen kautta syntyi ihan toimiva versio. Joskin rannenauhan napinläpi onkin vähän pieni. Suojapussissa on kaksi kerrosta kovikekangasta ja kovikekankaiden välissä vielä pehmustetta. Näistä syntyi melko tukeva pussukka.

Keväällä aloitin myös muutaman tennesee kerän lopun tuhoamisen. Erika Knightin kirjasta koukussa virkkaukseen löytyi nallen ohje jonka päätin toteuttaa. Pikku hiljaa pala kerrallaan nalle valmistui, mutta nyt se ehti odottamaan jo pitkän tovin silmiä ja nenää. Mutta nyt se on valmis. Nyt nalle seuraa elämää kirjahyllyn päältä.

Vielä kaikille värjäreile vinkiksi: Näitä löytyy..