Tässä on viime aikoina tullut leivottua ja kokkailtua. Muutama kuva näistä. Viime lauantaina vietin valmistujaisteni ensimmäistä osaa. Tällä kertaa kutsulistalla oli omia ja ukon sukulaisia. Pidin puutarhajuhlat ja onneksi ilma suosi juhlia. Aurinko paistoi koko illan ja ilma oli mukavan lämmin. Tarjolla oli erilaisia salaatteja ja pikkusuolaista sekä tietenkin baileys-kakkua.

 

Salaatipöydässä oli perussalaatin lisäksi broileripastasalaattia, tonnikalarieskarullia, välimeren rullakakkua sekä äipän leipomaan kanttarellipiirakkaa. Sisko leipoi lisäksi vielä ihanaa patonkia. Pöydässä oli vielä lisäksi dippattavia vihanneksia ja dippiakstiketta. Jälkiruoaksi sitten tosiaan oli mun ehdotonta lempparia baileyskakkua sekä äippä teki vielä Budapest-kakkua. Kakkujen päälle tein koristeeksi suklaasta perhoset. Perhoset olisivat kaivanneet jotain väriä itseensä, jotta olisivat paremmin erottuneet kakkujen päältä. Kakut keräsivät kiitosta ja olivatkin ihanan suussa sulavia.

Juhlinnasta jäi yli porkkanoita, jotka tuhosin onnistuneesti tekemällä elämäni ensimmäisen porkkanakakun. Tosin kakusta muotoutui muffinsseja, jotta ylimääräiset oli helppo viedä töihin työkavereiden iloksi. Porkkanakakun ohje löytyi Hellapoliisin blogista ja oli tosi hyvää.