Ensimmäinen kuukausi omassa kodissa on mennyt hujauksessa. Olen kyllä niin tyytyväinen valintaamme. Koti on ihanan valoisa, varsinkin edellisen kämpän jälkeen, joka oli kesälläkin pilkko pimeä. Neliöt on fiksussa käytössä ja lähiseutu on mukavaa aluetta. Hiihtoladullekin on vaan muutama sata metriä. Tässä on pikku hiljaa laitettu omaa kotia. Suunnitelmissa olisi ainakin yhden seinän tapetointi ja muutamia juttuja tämä vielä kaipailee.

Sohva ja ukko sai uudet sohvatyynyt, siis nuo pienemmät. Tyynynpäälliset tehty vanhoista keittiön verhoista. Tyynyt Ikeasta ja napit, sellaisesta pienestä nappikaupasta. Näihin olen kyllä todella tyytyväinen. Nuo turkoosit tyynynpäälliset tein jo vanhaan kämppään.

Meillä erillinen pieni vessa, joka kaipasi pientä mattoa. Kokeilin, miten maton virkkaus matonkuteesta onnistuisi. Haaveena olisi kutoa isompi matto vielä keittiön lattialle. Väriksi valikoitui harmaa. Sopii minusta aika mukavasti punaiseen wc-istuimeen ja punaiseen kaapin oveen.

Ohjetta sovellettu Kangasaitan sivuilta löytyneistä ohjeista. Virkkuukoukkuna taisi olla nro 8 koukku ja trikookude on aikanaan ostettu Turun Jättirätistä. Hyvinhän tuo maton teko tuntui sujuvan, joten jospa sitä uskaltautuisi tarttua vähän suurempaankin urakkaan.

Tällaista meidän uuteen kotiin!