Lähipiiriin on tässä alkuvuodesta syntymässä taas lisää vauvoja ja jouluaaton aattona poiketessani Turun Lankamaailmassa, piti ostoskoriin napata kerä lankaa pieniä junasukkia varten. 

IMG_3458-normal.jpg

Gjestalin Silja-lanka oli minulle uusi tuttavuus, mutta oli sopivassa alessa 1,50 €/kerä muistaakseni. Lanka näytti kerällä kauniin väriseltä, mutta onhan tuo vähän tuollaista sekasotkua valmiina neuleena. Ei siitä oikein osaa sanoa tykkääkö vai eikö. Mutta saipahan junasukkiin raitoja, kun en itse niin kauheasti tykkää perinteisesti raidoitetuista junasukista, kun siitä värin vaihtumiskohdasta ei saa kovinkaan nättiä. Ainakaan minun mielestäni. 

IMG_3460-normal.jpg

Löysin netin syövereistä isompienkin junasukkien ohjeen ja nyt voin tehdä sukkia isommassakin koossa. Itse tykkään kovasti tästä mallista, kuten olen ennenkin täällä blogin puolella hehkuttanut. Sukat istuvat pieneen jalkaan hyvin ja ennen kaikkea - pysyvät jalassa. Puikkosuositus tässä langassa oli 3-3,5 ja itse taisin käyttää 3 puikkoja ja tämä on tehty alkuperäisen ohjeen mukaan, joka löytyy täältä. Tässä vielä linkki Eilen tein -blogiin, josta löytyy isompien lasten junasukkien ohje.