IMG_0168-normal.jpg

Homma on saattanut ehkä lähteä vähän lapasesta. Aikaisemmin esittelemästäni kesähatusta valmistui toinen versio vuosia marinoituneesta ihanasta retrokankaasta. Äiti tykkää, mutta lapsi on fiksoitunut ensimmäiseen hattuunsa ja ei ole suostunut edes uutta hattua sovittamaan.

IMG_0169-normal.jpg

Tänään neidin päikkäreiden aikana valmistui trikoolippis Unikuun käännettävän trikoolippiksen ohjeella. Ihana oranssin keltainen pallotrikoo on löytö Eurokankaasta ja ei ollut todellakaan sitä mitä lähdin etsimään, mutta ei tuota voinut kauppaankaan jättää. Tarkoitus oli ostaa kangasta sopivasti hattuja/pipoja varten, mutta jostain syystä kangasta on odottamassa vielä kesämekon verran. Ups!

IMG_0170-normal.jpg

Mallista, koosta tai sopivuudesta ei ole vielä mitään kommenttia, koska neiti nukkuu edelleen. Mutta ohje oli selkeä ja hatun surautti nopeasti. Taas sain tuon alareunan lerputtamaan, ilmeisesti trikookangas ei tykkää tuosta alareunan tikkauksesta, vaikka minusta se tekisi hatusta viimeistellymmän näköisen. Vielä olisi muutama kesähatun kaava odottamassa testausta ja marinoituneita kierrätyskankaita odottamassa kaapissa.