IMG_0201-normal.jpg

Tämä on kutomis ja postaustahti on nykyään ihan naurettavaa. Näitä neidin junasukkia tehtiin kauan ja hartaasti ja kauan ne ovat myös olleet tuossa laatikossa. Nämä olivat jo työn alla keväällä. Tarkoitus oli saada kivat kevätsukat ja samasta langasta oli tarkoitus tehdä pipo ja ehkä lapasetkin. Sukat valmistuivat ja seuraavaksi valmistui pipo, joka oli auttamattoman pieni, mutta en jaksanut purkaa. Sitten lämpenikin kelit ja sukat jäi käyttämättä. Voi olla, että ovat pienet, kun seuraavan kerran tarvitaan villasukkia. Lankana näissä on Novitan nalle. Suurempien junasukkien ohje täältä.

IMG_0205-normal.jpg

Seuraavissakin junasukissa lankana on Novitan nalle, joka näytti kerällä ihanalta, mutta neulottuna kauheaa pätkärääkättyä sekasotkua. Näiden junasukkien käyttäjän arvioitu saapumisaika on 9 päivän päästä. Jotenkin uskon vauvan tarvitsevan sukkia heinäkuussakin. 

Siinäpä myös syy saamattomuuteeni. Raskaus, väsymys, iso vatsa ja 1,5 vuotias tarmonpesä ovat välillä lamaannuttava yhdistelmä. Omaa aikaa ei pahemmin ole, varsinkaan nyt, kun neiti on siirretty omaan huoneeseen ja isojen tyttöjen sänkyyn nukkumaan. Nukutusoperaatio on iltaisin jokseenkin haastava ja kymmenen jälkeen illalla ei kauheasti enää jaksa miettiä käsitöiden tekemistä. Päiväunien aikaan saa välillä jotain aikaiseksi, mutta viime aikoina sitä on herkästi huomannut itsekin nukkuvansa ja tasoittelevansa jatkuvaa univelkaa. 

No jatkossa postailutahtini ei tule tästä ainakaan kiihtymään. Jatkuvasti mietin tätä blogin kohtaloa. Sellaista paloa ja mielenkiintoa blogin päivittämiseen ei oikein enää ole. Myös käsitöiden tekeminen on hiipunut ja löydän itseni useammin leipomasta kuin kutomasta tai ompelemasta. No annan blogille vielä hetken armoa, mutta voipi olla, että tämä hiljenee lopulta kokonaan. Mutta katsotaan rauhassa, miltä kohta arki kahden alle kaksivuotiaan kanssa lähtee rullaamaan, kun mukaan heitetään aikamoinen annos muuta arjen myllerrystä.