IMG_6669.jpg

Neiti tarvitsi viime keväänä uuden hoitokassin vanhan mentyä rikki. Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt tuota Susie pussukan taitosjuttua mielessäni ja päätin kokeilla sen tekoa tähän hoitokassiin. Tuo liila tähtikangas on Jättirätistä. En voinut jättää sitä kauppaan vaan mukaan lähti pala vailla ideaa. Se vain sopi väritykseltään neidin huoneen väreihin. No siitä ei tullut neidin huoneeseen mitään, mutta pääsi muuten hyötykäyttöön. Harmaa kangas on vanhoista verhoista. 

IMG_6671.jpg

IMG_6674.jpg

Neiti alkoi olemaan jo sen verran iso, että hoitokassiin ei tarvinnut ahtaa puolta omaisuutta, mutta tilaa piti kuitenkin olla riittävästi vaipoille ja varavaatteille.

IMG_6675.jpg

Halusin kassiin myös muutaman taskun pitämään pienempiä tavaroita tallessa kuten pinnejä, hiuslenkkejä, kuumemittaria ja kipulääkettä. Isossa kassiosassa sitten ovat vaipat ja vaatteet suloisessa sekasotkussa. 

IMG_6677.jpg

Kassi on ollut reilun puoli vuotta käytössä ja hyvin toiminut. Yleensä tilaa on riittävästi. Yökyläilyreissuille joutuu ottamaan toisen kassin mukaan, mutta muuten neiti pärjää tämän kanssa aika mukavasti, jollei sitten päätä pakata mukaan puolta kirjahyllyn sisällöstä ja puolia leluistaan. :)

IMG_6670.jpg