Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille! Meillä alkaa rauha laskeutua kotiin ja minullakin on hetki aikaa taas istahtaa koneelle. Meillä äitienpäivä oli taas päivä muiden joukossa. Käytiin eilen minun perheeni kanssa brunssilla juhlistamassa äitienpäivää näin etukäteen. Tänään aamulla herätys oli normaaliin tapaan 6.30 ja sain äitienpäivälahjaksi kipollisen karkkia (jotka olin eilen ostanut miehelle) ja suullisen lahjakortin turvakenkien ostoon. No ajatushan se on tärkeintä ja turvakengät olisi raksalla ihan paikallaan. 

IMG_7395.jpg

Aamupalan jälkeen lähdin muksujen kanssa retkelle läheiselle kosteikolle katsomaan lintuja ja mies painui tontille. Loppupäivä onkin mennyt pojun kitistessä ja vesisadetta pidellessä. Miehen äiti vietti äitienpäivän mökillä, joten mies ja muksut kävivät jo viikolla viemässä mammille äitienpäivälahjusta. Askarreltiin neidin kanssa kaikille isoäideille vessapaperirullista kukkaset ja mammille virkkasin uusimman Novitan ohjeella tuikkulyhdyn.

IMG_7399.jpg

Tästä tuli oikein kiva, vaikka itse sanonkin. Viime viikolla lapset alkoivat kummatkin nukkua päikkärit samoihin aikoihin ja minulla oli iltapäivisin jopa kaksikin tuntia omaa aikaa. Tuikkukippo syntyikin parissa päivässä.