Meidän yksi puhutuimmista asioista uuden kodin lisäksi on ollut pikkuneidin lähestyvät synttärit. Neidin toiveet kakun suhteen ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Välillä toivelistalla on ollut prinsessaa, frozenia, pikku myytä, niiskuneitiä, pöllöä ja mitä lie. Jotenkin kummasti kakkutoiveet ovat myötäilleet aika vahvasti tilauskakkujen teemoja.. Asia on kuitenkin pysynyt taka-alalla, koska synttäreihin on vielä aikaa. En ollut yhtään suunnitellut kutsukortteja, teemoja (joo, mä intoilen ihan liikaa näitä synttäreitä), tarjottavia tai oikeastaan yhtään mitään, koska olen ajatellut, että sitä aikaa on paljon. Jos kaivaa kalenterin esille, niin todellisuus on jotain ihan muuta. Synttäreihin on aika tarkalleen 1,5 viikkoa aikaa. 

IMG_9702.jpg

Tässä muuttolaatikoita purkaessa ja paikkoja siivoillessa onkin ollut hyvä pähkäillä kutsukortteja ja tarjottavia ja jonkin tolkku hommassa alkaa olla. Juhlia oli tarjoitus viettää viikko oikeiden synttäreiden jälkeen, mutta lopulta päädyttiin tuohon isänpäiväviikonloppuun, joten pientä stressiä pukkaan asunnon järjestelyn ja juhlajärjestelyiden kanssa. 

IMG_9699.jpg

Idea pöllökortteihin löytyi Pinterestistä ja materiaalit näihin kaivoin askartelulaatikon pohjilta. Kerrankin ei tarvinnut ostaa lisää kamaa, vaan sain hyödynnettyä kaikki pienimmätkin pahvin palaset. Aika suloinen parvi näistä mun mielestä tuli. Lopullista juhlien teemaa en vielä suostu paljastamaan, koska muutama juhlavieras saattaapi käydä täällä kurkkimassa, joten pidetään se vielä salaisuutena. Mutta lisää 3-vuotissynttäreistä, ja toivottavasti myös ekoja kuvia valmiista kodista, päivittyy blogiin lähiaikoikoina!

IMG_9694.jpg