IMG_9853_2.jpg

Lupasin kuvia sekä synttäreistä, että meidän uudesta kodista ja nämä kuvat meidän ihanasta vierasvessasta ehtivät ensimmäiseksi. Meidän vieraswc on 2,5 neliötä ja halusin pienestä tilasta mahdollisimman tilavan ja avoimen tilan ja mielestäni lopputulos on juuri sitä.

IMG_9854.jpg

Peräseinälle haluttiin jokin katseen kiinnittäjä. Aluksi pohdin sisustuspaneelia, mutta mieli muuttui ja löydettiin tämä upea koivutapetti Photowallin nettisivuilta eli täältä. Toimitus oli super nopea ja asennus helppoa. Ja lopputulos on meistä todella onnistunut.

IMG_9857_2.jpg

Vessan laatikosto on Kvikiltä. Alunperin ajatus oli hankkia vessaan valkoiset kalusteet, mutta onneksi niidenkin suhteen mieli muuttui ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tähän vaalean harmahtavanruskean ja mustan yhdistelmään. Yksi toive oli myös malja-allas ja lopulta Kvikin suunnittelijan kanssa päädyttiin tähän kauniiseen neliskulmaiseen malja-altaaseen ja tämäkin on ollut nappivalinta. Ilmavamman ulkonäön takia en halunnut yläkaappeja laisinkaan vaan ison peilin ja suunnittelijalta tuli loistava vinkki valaisimista peilin yläpuolelle. Tykkään tästä kokonaisuudesta erittäin paljon. 

IMG_9860.jpg

Altaan takana on valkoista fasettihiottua laattaa, joka on ladottu tiililadonnalla samalla tapaa kuin keittiö välitilassa. Laatta on ostettu Raision Laattasatamasta. Vessan lattialaatta puolestaan on Pukkilan Neptune Grigio chiaro 30x60 laatta. Laatta pisti silmään ATV:ssä ja ihastuin siihen ihan täysin ja laatta sopii täydellisesti tuohon tilaan ja tilattuihin kalusteisiin. Seinät on maalattu TIkkurilan Lujalla, värisävy on paperi.

IMG_9863.jpg

Mielestänii tuohon peiliä vastapäiselle seinälle tarvittaisiin vielä jotain, ehkä jokin pieni hylly tai jotain vastaavaa. Mutta mietitään nyt rauhassa, mikä lopulta miellyttää silmää.