IMG_0005.jpg

Meille tulee tänäkin vuonna oikea joulukuusi, vaikka en tiedä, mahtaako poju antaa sen olla vai saammeko nostella kaatunutta joulukuusta useampaan otteeseen joulupyhien aikana. Suosikkikoristeitani ovat itse tehdyt koristeet. Olen pari vuotta sitten virkannut muutaman lumihiutaleet kuuseen, mutta nyt innostuin kokeilemaan paria uutta mallia.

IMG_0008.jpg

Googlettamalla virkatun lumihiutaleen ohjetta, saa pilvin pimein erilaisia malleja ja ohjeita. Näitä on helppo ja nopea väsätä vaikka telkkaria katsoessa. Suurin lumihiutale on Novitalehdestä muutaman vuoden takaa ja nuo piparkakun malliset ovat Suuresta Käsityölehdestä.

IMG_0010.jpg

Tässä teille muutamia linkkejä, josta löysin myös nuo pienempien lumihiutaleiden ohjeet. Klikkaappa tänne, tänne taikka tänne.

IMG_0014.jpg

Nämä minun lumihiutaleet ovat nyt prässätty silityslaudalla ja vielä pitäisi vesi-liima-seoksella kovettaa hiutaleet, jotta ne pysyvät hyvinä. Näistä saa tehtyä vaikka kauniita joulukortteja ja parasta näissä on se, että kortin saada voi irrottaa hiutaleen kortista ja ripustaa kuuseen, jos vain muistat laittaa ripustuslenkin hiutaleeseen.