Se on hyvä, etten ole ruokabloggaaja, koska tarvitsisin ehdottomasti jonkin ruokakuvauskurssin. No ehkä asiaa auttaisi, jos kuvia ottaisi jotenkin säädylliseen aikaa tai ilman kahta joukossa heiluvaa naperoa. Mutta tämän päivän luukusta löytyy ihanien Mariannetryffelien ohje. Näitä ehtii vielä hyvin tekemään vaikka lahjaksi ystävälle tai puolisolle tai vaikka jouluvieraille tarjottavaksi.

IMG_0253.jpg

Marianne-tryffelit (alkuperäinen ohje Fazerin sivuilla)

2 dl kuohukermaa
200g tummaa suklaata
200g maitosuklaata
150g mariannerouhetta

Koristeluun tomusokeria tai kaakaojauhetta.

Paloittele suklaat. Kuumenna kerma kiehuvaksi ja kaada suklaiden päälle. Anna seoksen jäähtyä ja lisää joukkoon Mariannerouhe. Anna seoksen jähmettyä jääkaapissa. Muotoile lusikan avulla massasta palloja ja pyörittele pallot tomusokerissa tai kaakaojauheessa. Laita tryffelit pieniin karkkivuokiin.