Huoh, tänään käytiin aamupäivällä kaupassa hoitamassa suurin osa joulun ruokaostoksista. Aattona ajattelin kipaista salaattitarpeita hakemassa vielä lisää, mutta muuten jääkaappi on aika piukassa tavaraa. Pitkällä pinnalla reissusta selvittiin ja muksutkin jaksoivat hienosti reissun. Illalla lähdettiin vielä neidin kanssa hoitamaan muutamat viimeiset asiat ennen joulua. Huominen onkin sitten pyhitetty siivoamiselle, ystävän vierailulle ja kinkun paistolle.

IMG_0266.jpg

Tämän päivän luukusta paljastuu "anopille" joululahjaksi tekemäni paperinarukranssi. Tämä on tehty Alice A:n solmupuun avulla. Äitini osti laitteen keväällä Turun Kädentaitomessuilta, mutta tämä on ensimmäinen tekemäni kranssi. 

IMG_0271.jpg

Tässä on valkoista paperinarua sekä tehosteena valkoista paperinarua, jossa on hopealankaa mukana. Se tuo mukavaa säihkettä kranssiin. Paperinarut on ostettu turkulaisesta käsityöliikkeestä nimeltään Käsityökeskus Tuuma. Jos ette ole kyseisessä paikassa koskaan käyneet niin käykäähän pistäytymässä. Hyvä valikoima ja erittäin hyvä palvelu!

IMG_0272.jpg

Kuvien ottamisen jälkeen kiedoin kranssiin koristeeksi vielä led valonauhan ja se kruunasi kokonaisuuden. Kranssista tuli näyttävä ja toivotaan, että saaja tykkää!