IMG_0545.jpg

En ole koskaan haaveillut bodyjen teosta, en ole edes uskonut taitojeni riittävän tuohon puuhaan. Kun ystäväni kertoi odottavan vauvaa, sain jonkun ihme päähänpiston ja halusin ommella hänelle lahjaksi nimenomaan bodyn. Piirsin kaavat valmiiksi jo syksyllä, mutta muuton yhteydessä onnistuin hävittämään kaavat ja teinkin hänelle ihan erilaisen vauvalahjan. 

IMG_0547.jpg

Lopulta kaavat löytyivät ja koska kankaankin olin ostanut jo valmiiksi, päätin kuitenkin kokeilla bodyn ompelua. Malliksi valikoitui Ottobren Happy Squirrel (1/2012). Hieman tuskailin tuplaetuosan kanssa, mutta kerrankin kanttaukset onnistuivat. Ystävältä sain Prymin nepparipihdit lainaksi ja jopa elämäni ensimmäiset nepparit menivät kerrasta paikoilleen.

IMG_0548.jpg

Lapsen sukupuoli jäi odotusaikana salaisuudeksi ja päädyin tähän ihanaan neutraaliin etanakankaaseen. Viimeistellessäni bodya, tuli ystävältäni viesti, että tyttö oli syntynyt ja halusin ommella vielä toisen hieman tyttömäisemmän bodyn. Kaivelin lankalaatikkoani ja jämäkankaista sain kuin sainkin vielä toiseen bodyyn palat leikattua. 

IMG_0551.jpg

Hihat ja toinen kietaisuetuosa on Eurokankaasta ostettua ihanan pehmoista pallotrikoota ja toinen etuosa ja takaosa ovat Siiri keinuu-kangasta. Vahingossa kuvion kohdistuskin osuin aivan nappiin. Tästä tuli ihana!! Tätä tehdessäni alkoi oikein harmittamaan, että en omien lasten vauva-aikana vielä ommellut. Voi mitä ihanuuksia silloin olisikaan voinut tehdä.

IMG_0553.jpg

Etanakankaasta ompelin bodyjen kaveriksi vielä samaisen lehden Little Houses-kaavalla söpöiset housut. Kummatkin bodyt ja housut ovat 68 cm. 

IMG_0549.jpg