IMG_0845.jpg

Nyt on luvassa kuvapläjäys pojulle valmistuneista perusvaatteista. Aloitetaan ensi tuosta oranssista pingviinipaidasta. Olen ostanut tuon kankaan varmaankin vuonna 2014 Baby boom & Kids-messuilta. Silloin kangas vaikutti ihan kivalta, mutta en tiedä, oliko minulla oikeasti jotain suunnitelmaa tuosta kankaasta. No nyt tuo oranssi sattuu silmiin ja en keksinyt mitään järkevää käyttöä tuolle kankaalle. Pojulla on kuitenkin tarvetta yövaatteille ja siihen käyttöön tuo kelpaa. Suunnittelin sen kaveriksi harmaita housuja, mutta ei minulla ollutkaan sopivaa kangasta enää jäljellä, joten paita saa jäädä odottelemaan vielä housuja. 

IMG_0848.jpg

Kaavana Ottobren Bla Bla (1/2016) koossa 98 cm. Erityisen tyytyväinen olen tuohon pääntien kanttaukseen.  Harmittavasti vaan valkoinen lanka paistaa tuosta harmaasta resorista, mutta itse paitaan valkoinen lanka sopi paremmin kuin harmaa.

IMG_0850.jpg

Kädentaitomessuilta ostamani kankaat ovat päässeet jo työn alle ja ensimmäisenä harmaasta työkonekankaasta valmistui pojulle housut ja lopusta kankaasta t-paita kesäksi. Paita tehty samalla kaavalla kuin pingviinipaitakin ja harmaa trikoo on Eurokankaan palalaarista.

IMG_0846.jpg

IMG_0852.jpg

Housut ovat kauniin ryppyiset, koska nappasin ne hieman kosteina pyykkinarulta kuvattavaksi. Ne piti saada heti jalkaan valmistumisen jälkeen, enkä kuvia ehtinyt niistä tietenkään nappaamaan. Näiden kaava on myös Ottobreestä, mutta en tiedä mallin nimeä tai lehden numeroa. Kaavaan olin kirjoittanut trikoohousut?! Koko 92 cm, mutta lisäsin näihin vielä erillisin vyötärökaitaleen ja lahkeensuuresorit, jotta sain vähäm lisäpituutta ja näissä onkin aika paljon kasvunvaraa edelleen.