IMG_1078.jpg

Tänään oli minun neljäs äitienpäiväni ja toinen äitienpäivä kahden lapsen äitinä. Tänään sain ensimmäistä kertaa lapsien itse askartelemat lahjat sänkyyn ja voi sitä rakkauden ja ylpeyden tunnetta, joka minulle tuli. Meille on myös perinteeksi muodostunut, että mies hankkii aina äitienpäivän aamuksi jotain herkkua ja tänään aamupalapöydässä odotti valikoima kuppikakkuja Turun Pink Vanilla Dessertistä. Täydellistä! Aamutouhujen jälkeen lähdettiin katsomaan lähilammikoiden sammakonpoikasia ja pyörähdimme puistossa. Iltapäivällä saimmekin äitini ja isoäitini meille kylään.

IMG_1083.jpg

Ruokalistalla oli tex mex-herkkuja ja jälkkäriksi täytekakkua - tietenkin! Tällä kertaan kokeiluun meni tällainen kevyesti kuorrutettu täytekakku, jossa täytteenä oli valkosuklaamoussea ja vadelmamansikkamoussea. Päällä sokerimassasta tehty kukka, tuoreita mansikoita ja macaroneja. 

IMG_1080.jpg

Lasten nukahdettua saatoin kaivaa kaapista vielä santsiannoksen ja nyt on ehkä hivenen ällötys, mutta äitienpäivä on vain kerran vuodessa.. Hyvää äitienpäivää siis kaikille!