IMG_7994.jpg

Kerrankin satuin juuri oikeaan aikaan surffailemaan facessa ja bongasin Verson puodin sivuilla ilmoituksen maaliskuun ompelukerhosta. Sain napattua itselleni yhden pussin ja pääsin mukaan maaliskuun ompelukerhoon. Paketista ilmeistyi pala Kotivaloa ja ohjeena oli lisätä ompelukseen jotakin keltaista. 

IMG_7997.jpg

Hetken aikaa piti nieleskellä kankaan nähtyäni. En ikinä ostaisi vastaavaa kangasta itse. Salaa olin haaveillut jotain, josta olisin ommellut itselleni jotain (työvaatetta). Mutta lopulta kankaasta valmistui pojulle housut. Minun on pitkään ollut tarkoitus kokeilla Noshin baggy-kaava ja se pääsi lopultakin kokeilulistalle. Kanttasin taskun suut keltaisella resorilla ja tikkasin taskun kiinni keltaisella langalla. 

IMG_8001.jpg

Kaavassa on kyllä leveyttä ihan liikaa meidän hoikkeliinille. Olisi saanut saumavarat jättää leikkaamatta. Mutta ehkäpä nämä vielä käyttöön pääsevät. Verson facebook-sivuilta on hauska käydä katsomassa muiden toteutuksia. Samalla saa vähän vinkkiä, mitä lopusta kantaasta voisi tehdä. Jospa siitä kuitenkin muotoutuisi itselle vaikkapa toppi tms.