IMG_1462.jpg

Meidän juhannuspojan synttäreitä vietettiin jo perinteiseen tapaan juhannusviikonloppuna. Juhlien teema oli helppo valita ja poju on osannut jo puoli vuotta sanoa, että hänen synttäreitä vietetään Hau-teemalla. Kutsukortteja varten tulostin netistä värityskuvia ja iltapuhteena värittelin kuvia. Muutaman isomman koiran väritin ja liimasin grillivarrastikkuun, jotka tökkäsin kukkakimppujen joukkoon. Muuten juhlissa koristeita oli aika niukan laisesti. Sinellistä mies valitsi hopeisen numeropallon, joka liitettiin seinällä olevaan valokuvanauhaan ja katosta roikkui muutamia ryhmä hau-ilmapalloja. Lasten kanssa haettiin juhla-amuna vielä kukkasia maljakkoon. Se sai tällä kertaa riittää.

IMG_8851.jpg

Tarjoiluihin olin kerrankin todella tyytyväinen. Homma pysyi kerrankin lapasessa ja sain kaikki hyvissä ajoin valmiina. Eipä tarvinnut vieraiden tultua laitella viimeisiä asioita esille. Tarjolla oli lasten suosikkeja pepperonikierteitä ja lisäksi tein pikku pitsoja, joissa oli täytteenä paholaisen hilloa, ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa ja rucolaa. Nam! 

IMG_8852.jpg

Olin kutsunut kaverit meille kylään seuraavaksi päiväksi rääppiäisiin, mutta näitä suolaisia ei jäänyt jäljelle yhtään. Hyvin tuntuivat tekevän kauppansa. Makena tarjottavana kakun lisäksi oli herkullista raparperipiirakkaa sekä suklaa kuppikakkuja kinuskituorejuustokuorrutteella. 

IMG_8848.jpg

IMG_8850.jpg

Kakussa tietenkin seikkaili teeman mukaisesti ryhmä hau-hahmot. Ajan säästämiseksi käytin meiltä löytyviä muovifiguureja. Kakun täytteenä oli kinuskimoussea ja kuningatarmoussea. 

IMG_8844_2.jpg

IMG_8846.jpg

Prismasta ostin pieniä pahvisia jäätelökippoja ja katoin sivupöydälle lapsille oman herkkubuffetin, jossa oli sipsejä, poppareita ja karkkia. Pöydän ääressä kävi pienempiä ja isompia herkuttelijoita ja taidan kattaa samanlaisen pöydän seuraavillekin juhlille. Juotava tarjolla oli itse tehtyä raparperimehua lapsille omana versiona ja aikuisille kuplilla piristettynä.

Meillä oli ihana ja onnistunut juhlapäivä, mutta arvatkaapa, mitä paketeista löytyi.. ;)