IMG_20181028_105920.jpg

Meillä lapset odottavat synttäreitään ja osallistuvat synttäreidensä suunnitteluun. Yleensä he keksivät synttäreidensä teeman ja saavat osallistua tarjottavien suunnitteluun. Minun kontolle jää esim. lasten kutsujen ohjelman suunnittelu ja koristeiden teko. Tänä vuonna neiti halusi viettää synttäreitään tähti ja säihke-teemalla. Olin iloinen päästessäni melko helpolla tällä kertaa. Neiti leikkasi itse tähdet hopeapahvista, minä pursotin kimalleliiman ja kirjotin kutsut. Helppoa ja nopeaa!

IMG_20181103_122537.jpg

Lastenkutsuilla tarjoilun suhteen mentiin helpolla. Tarjolla oli minikuppikakkuja, makuina suklaa ja valkosuklaa.Lisäksi tarjolla oli neidin toivomia coktailtikkuja sekä karkkia ja sipsejä. Koska synttäreiden vieraat koostuivat vanhemmista kavereista ja tuoreemmista eskarikavereista niin minusta on turvallisempaa suunnitella lapsille ohjelmaa valmiiksi.

Tänä vuonna kutsussa toivottiin, että jokainen pukisi päälle jotain kimaltavaa, meillä ainakin kääntöpaljetit ovat suurinta hittiä. Glitternisti-verkkokaupasta tilasin kahta erilaista glitteriä ja jokainen sai tiimiesteradan suoritettuaan poskeen omat glitterkoristeet. Samalla soitettiin tyttöjen lempimusiikkia ja useimmat intoutuivat jammailemaan musiikin tahdissa. Herkuttelun jälkeen, jokainen etsi omalla nimellä varustetun tähden, joita oli piilotettu ympäri olohuonetta. Tähtien löydettyä, jokainen pääsi testaamaan omaa tarkkuutta tähden heitossa. Kun tähti lensi maaliin, sai palkinnoksi pienet yllätyspussit, joissa oli neidin toivomat pienet saippuakuplapullot, muumitikkarit ja tarrat. Loppuajan tytöt saivat vielä herkutella ja leikkiä keskenään. Juhlat olivat todella onnistuneet!

IMG_20181110_130801.jpg

Sukulaisten juhliin taiottiin pöytään tortillabuffet, joka oli todella helppo juhlatarjottava ja maistui jokaiselle juhlijalle lapsia myöden. Muiden tarjottavien kanssa pääsinkin helpolla. Tortillojen lisäksi tein tähdillä koristellun kakun, jossa sisällä oli nougatmoussea ja kuningatarmoussea. Lisäksi tein Kinuskikissan ohjeella cookie-brownieseja. Lisäksi tarjolla oli sipsejä ja karkkeja. Kerrankin ei tarvinnut turhia stressailla keittiössä ja kaikki oli valmista hyvissä ajoin ennen vieraiden tuloa. :)

IMG_20181110_170549.jpg

Koristeiden suhteenkin mentiin yksinkertaisella linjalla. Viritettiin jälleen olohuoneeseen pitkä valonauha, joka marraskuun pimeässä näyttää ihan tähtinauhalta. Lisäksi taittelin hopeisesta lahjapaperista tähtiä, joita ripustin sinne tänne roikkumaan. Kutsujen hopeapahvia jäi, joten leikkasin vielä muutamia tähtiä, joita kiinnitettiin oviin. Ihanat juhlat muodostuivat tähtiteeman ympärille!