Suunnattiin tänäkin syksynä äitini kanssa Tampereen käsityömessuille. Viime vuodesta oppineena, tein vähän etukäteissuunnitelmaa ja merkkasin tulostettaviin karttoihin tärppejä, jotka halusin ehdottomasti nähdä. Tämä auttoi hahmottamaan messuhallien sisältöä ja päivän kulkua. Itseä kiinnosti tietenkin kangastarjonta ja ostoslistalla oli lähinnä neidille jouluista kangasta mekkoa varten, tonttulakkeihin kangasta ja tiukuja sekä Hippula toivoi itselleen tupsupipoa varten tupsun. Lisäksi toivoin löytäväni ompelumerkkejä.

IMG_20181201_145837.jpg

Lopulta messuilta löytyi kaikki ostoslistalla olleet ja vähän muutakin. Ensimmäisenä messuostoksista pääsi käyttöön tämä turkistupsu. Viime vuoden joululahjakangas pääsi pipoksi ja neiti valitsi pipoon tämän kauniin pinkin tupsun. Kyllä voi neiti olla onnellinen uudesta piposta. Kangas on joustocollegea eli vähän paksumpi kuin perustrikoosta tehty pipo ja tällä on menty pikku pakkasillakin.

IMG_20181201_150330.jpg

Kuvat on otettu jo joulukuun alusta, kun maassa ei vielä ollut lunta. Nyt on ihan toinen meininki. Lunta on täällä Lounais-Suomessakin jo vaikka kuinka ja ollaan lasten kanssa päästy luistelemaan, hiihtämään ja laskemaan mäkeä. Ihana talvi! Mukavaa alkavaa viikkoa!